lørdag 16. februar 2008

un dia mas

lørdagskveld og ungdomstid... men ikke på meg som sitter på jobbsen denne helgen. ikke mye søvn blir det heller - før tolking og tegnspråkoppfølging på ettermiddagen. kanskje jeg får et par timer på øret før jeg gjør meg klar til kveldens arbeid. men mandag morgen blir det ingen blues. da er det bare en vakt igjen før flyet går til amerikas forente stater om et par ukers tid. blir godt med ferie, familie og gode venner. brooklyn, patterson, walkill, stanley theatre, ta frihetsstatuen i hånden, broadway, en uke ved bassenget i florida, si hei til en alligator... det blir en perfekt tjuvstart på våren. etterpå blir det nok påskeferie i tønsbergsen. siste påske i tønsberg. i alle fall for nå...

søndag 10. februar 2008

anime


søndagskveld og nattarbeid. ikke veldig motivert for det. dan og peter sitter sikkert hjemme og spiller inn musikk på peter sin computer. men jeg koser meg her, da. med internetten og kremet kyllingsuppe og varm sjokolade. fant denne godsaken også. tror jeg må sjekke om den fins med engelsk tale. japansken min er litt rusten etterhvert.


onsdag 6. februar 2008

åter igen gryr dagen

... og jeg har fri fri fri fri fri fri. skal sove i min egen seng 4 netter i strekk. bare jobbe natt til mandag og så fri igjen. det er over grensen til trivsel - det må jeg si. nå hjem fra jobb, spise frokost, sove et par timer. middag i kveld i eikveien. dette er så gøtt.

søndag 3. februar 2008

helgen som ble borte

jobbe natt til fredag. jobbe lørdag kveld. jobbe søndag kveld. helgen som ble borte. jobbe natt til tirsdag. jobbe natt til onsdag. fri. lykke. neste helg skal planlegges ihjel. munter og meningsfull er behagelige stikkord for den helgen!