onsdag 30. januar 2008

mandag 28. januar 2008

living with your eyes closed



I've just seen a face, I can't forget the time or place where we just met
She's just the girl for me and I want all the world to see we've met

fredag 25. januar 2008

nattiskim

så er det ny nattevakt igjen. litt trøtt, egentlig. hadde jo lovt meg selv å sove lenge. gikk ikke. så jeg har tilbragt ettermiddagen på sofaen med vhs-filmer fra 80-tallet. er i grunnen fornøyd med det. må jeg si. så får vi se om natta byr på mer mening. det spørs.

natta nå

klokka er 0720. det betyr sove snart. deilig å jobbe natt. se på menneskene som haster til arbeid og plikt. bare vite at jeg har gjort min. skal sove godt og lenge. blir bra, det. 1 natt til nå, så er det liten helg på meg. pizza og potetgull, kjennes det som. hjemmelørra.

torsdag 24. januar 2008

sovemorgen

Deilig med søndag i solborgveien, når kalenderen sier torsdag og verden utenfor strever for å rekke det den ikke rakk igår. Jeg har jo mine mål for dagen - endelig kommer verden på plass igjen - men først skal jeg ta det litt rolig. Og før natten kommer og jeg må på jobb blir det middag med gode venner. God dag, dette...

tirsdag 22. januar 2008

fjorden ligger helt uanfektet av livet som passerer og vinteren har lagt seg stille. rolig nå - ute og inne. ser fram til kvelden er over og dagens tegnspråkoppgave unnagjort. krevende språk. tror jeg er litt for glad i ord. men det er spennende da. veldig spennende. kanskje jeg skal bli nyhetsoppleser i rikskringkastingen når jeg blir stor. få mine daglige minutter på skjermen før barnetv. tror jeg skal begynne å drømme om det.

mandag 21. januar 2008

I EN FANTASI

Livet er godt. Masse som skjer - men liker det. Når jobb kommer på plass blir det struktur, rutine, mål og mening. Har jo begynt å jobbe med vinterens prosjekt også. Du kan etterhvert ta en titt på I ein fantasi-bloggen. Håper å få mange med på laget - så vi kan få til en eventyrlig forestilling i år. Ideene bobler!

Originalversjonen spilte vi jo hos Anders og Thomas og Fredrik allerede i 2000. Nå pusser vi den opp - men feig prins, fanget prinsesse og ond onkel er fortsatt med.

Så har du en sanger, musiker eller scenearbeider i magen, legg en kommentar på bloggen!

torsdag 17. januar 2008


I'll be there
For me there's no sorrow
Worse to bear
Than a life lived apart
I'll be there
Come the mists on the morrow
I'll be there
By your side
And deep within your heart

On the sea og life
Trav'lers all are we
At its mercy, to and fro
Where it takes, there we'll go
Tides ebb and tides may flow
Yet steady stays the sea
I should be free
Free to be Grace
I want to feel the wind on my face
And when my life beckons
I should go
Face out the storm
Not stay below


stjerner lyser hvite

stemningen er egentlig borte. det var i natt jeg skulle skrevet. nå er jeg bare sulten, sur og trøtt. ingen heldig kombinasjon. enda irina har lært meg at man skaper seg selv hver dag. men ute er det vinter og snø på trærne og norge er vakkert i noen timer. før vinteren går sin vei og legger igjen slaps og blankis. men snart er det vår. vår i meg. og vår ute.

mandag 14. januar 2008

og vinteren er lang nok

stille på jobb. lat mandag. stod opp sent til husarbeid og forberedelser. måtte rydde helgen ut og hverdag inn i huset. så ut i viktig arbeid med nye venner. nå er det nattarbeid som gjelder. og jeg er trøtt og vinteren er lang nok. men snart er det sommer.

::: aldriland :::

søndag 13. januar 2008

:: helg ::

helga er nesten slutt igjen. litt vemodig egentlig. har hatt en sterk fornemmelse av ferie de siste dagene.

besøk av favorittbergensere. lørdagscafé. middag hos farmor. gamle historier. xboxkos. deilig mat. lange frokoster med tente lys. masse koseprat, som man kanskje ikke blir så mye klokere av, men allikevel tilfreds. pusterom er godt.

tirsdag 8. januar 2008

første innlegg

klokka er straks elleve og det er allerede gått over en uke av det nye året. og det går ikke an å holde tiden tilbake. og selv om det betyr at tiden ikke går, men stadig kommer, så er det allikevel forunderlig å se seg tilbake og erkjenne at selv om man ikke har levd så lenge, og stadig føler seg ny i livet, har man allikevel levd en stund.